Ga naar hoofdinhoud

1. Henri Hendrickx

Fractievoorzitter. Oprichter HartvoorWassenaar. In de afgelopen 8 jaar fractievoorzitters van HartvoorWassenaar om HartvoorWassenaar sterk te maken voor een betekenisvolle positie in de coalitie en zo verantwoordelijkheid te dragen. Succes haal je met een team. Maakt deel uit van het succesvolle HartvoorWassenaar team. Nu wethouder financiën en organisatie. Voorvechter zelfstandig Wassenaar. Goed bestuur en een goed verzorgd Wassenaar. Respect voor de Wassenaarder.

2. Pasquale van Vliet-van Dijk

Raadslid. Woont met man en dochter sinds enkele jaren in Wassenaar. Is bouwkundig ingenieur, met ervaring in bouw- en vastgoed. Heeft een adviesbureau met focus op duurzaamheid. Draagt bij aan een toekomstbestendig, mooi en groen dorp, voor haar gezin en mede Wassenaarders.

3. Irma van der Marel

Raadslid. Ondernemer en eigenaar van strandpaviljoen Sport. Zet zich in voor een betere samenwerking met de Wassenaarse ondernemers. Wil dat Wassenaarders eerste recht hebben op een woning.

4. Bernard Wesselingh

Raadslid. Zet zich in voor verkeer en verkeersveiligheid. Kijkt naar de mogelijkheid om de sporters en de sportclubs in Wassenaar beter te faciliteren. Houdt de ontwikkelingen van Valkenburg goed in de gaten en denkt na over hoe we beter om kunnen gaan met ons huisvuil.

5. Nicolás Pesman

Raadslid. Het jongste raadslid in de gemeente Wassenaar. Geslaagd voor zijn HAVO op het Adelbert College. Studeert bestuurskunde aan De Haagse Hogeschool. Zet zich in om het dorp ook aantrekkelijk voor jongeren te maken. Praat niet over, maar met de jongeren. Geeft de Wassenaarse jongeren een duidelijke stem in de raadzaal.

6. Françoise van Leeuwen

Burgercommissielid. Woont sinds 1996 in Wassenaar. Werkzaam als jeugdarts (In opleiding tot arts Maatschappij & Gezondheid / Master of Public Health). Was 6 jaar lang lid van de Adviesraad Sociaal Domein met de portefeuille Jeugd. Levert een bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden van de Wassenaarder.

7. Hans Kienstra

Burgercommissielid. Bouwondernemer in Wassenaar. Heeft een visie vanuit de praktijk. Kijkt kritisch op diverse bouwprojecten in de gemeente. Ook zet hij zich in voor eenvoudiger contact tussen de burger en de gemeente.

8. Nel Westgeest

Fractielid. Voormalig ondernemer in Wassenaar. Wil dat Wassenaar bijzonder blijft, het groen wordt beschermd en sluipverkeer tegen gaan. Zal zich vooral in de commissies Mens & Maatschappij gaan verdiepen.
Back To Top