Skip to content

1. Henri Hendrickx

Fractievoorzitter
Oprichter Hart voor Wassenaar. Oppositieleider in de gemeenteraad van Wassenaar. Sinds 2014 actief in de Wassenaarse politiek. Voorvechter zelfstandigheid Wassenaar. Wil goed en transparant bestuur zonder gedoe. Voor een goed verzorgd Wassenaar en met respect voor de Wassenaarder.

Portefeuille: Bestuur & Middelen – Financiën.

2. Pasquale van Vliet-van Dijk

Raadslid
Vicefractievoorzitter van Hart voor Wassenaar. Bouwkundig ingenieur met ervaring in bouw- en vastgoed. Eigenaar NU bouwconsult, een adviesbureau met de focus op duurzaamheid. Zet zich in voor een verantwoordelijk duurzaamheidsbeleid. Draagt bij aan een toekomstbestendig en groen dorp.

Portefeuille: Natuur, Klimaat en Mobiliteit – Fysieke Leefomgeving – Bestuur en Middelen.

3. Irma van der Marel

Raadslid
Ondernemer. Het gezicht van strandpaviljoen Sport. Wil dat de Wassenaarse Slag een familiestrand blijft. Staat midden in de Wassenaarse samenleving. Wil de veiligheid in Wassenaar versterken. Weet wat de Wassenaarder wil. Brengt een nuchter en eerlijk geluid in de Wassenaarse politiek.

Portefeuille: Mens & Maatschappij. Veiligheid en Handhaving.

4. Bernard Wesselingh

Raadslid
Zet zich in voor verkeer en verkeersveiligheid. Woordvoerder afvalverzameling. Wil dat Wassenaar een prettig dorp blijft zonder te veel verkeer. Voorzitter werkgroep Valkenhorst.

Portefeuille: Fysieke Leegomgeving – Verkeer en verkeersveiligheid – Afvalverzameling.

5. Nicolás Pesman

Raadslid
Jongste raadslid in de gemeenteraad. Geeft de jongeren een stem in de Wassenaarse politiek. Spant zich in om de politiek dichter bij de inwoner te krijgen. Is tweedejaarsstudent bestuurskunde aan de Haagse Hogeschool. Voorzitter van de commissie Bestuur & Middelen.

Portefeuille: Jeugd- en Jongerenbeleid – Mens & Maatschappij – Veiligheid en Handhaving.

6. Françoise van Leeuwen

Commissielid
Werkzaam als jeugdarts. Was zes jaar lang lid van de Adviesraad Sociaal Domein met de portefeuille Jeugd. Levert een bijdrage in de commissie Mens & Maatschappij. Spant zich in voor de gezondheid en het welbevinden van iedere Wassenaarder. Ziet met een visie vanuit de praktijk toe op alle dossiers van het Sociaal Domein.

Portefeuille: Mens & Maatschappij – Sociaal Domein.

7. Hans Kienstra

Commissielid
Bouwondernemer met een visie vanuit de praktijk. Zet zich in voor eenvoudiger contact tussen de burger en de gemeente.

Portefeuille: Fysieke Leefomgeving.

8. Nel Westgeest

Fractielid
Voormalig ondernemer in Wassenaar. Spreekt de Wassenaarse inwoners en inspireert de fractie met ideeën en plannen. Wil dat Wassenaar bijzonder blijft. Zet zich in om het groen in de gemeente te koesteren en uit te breiden. Heeft fietsveiligheid hoog in het vaandel. Wil gescheiden fietspaden in Wassenaar behouden.

Back To Top